Uvod

Dana 25.12.2012. zbio se događaj bez presedana u ljudskoj povijesti.

Nakon višegodišnjeg rada i istraživanja provedenih unutar državnih i međunarodnih financijskih sustava, od strane mnogih predanih stručnjaka na raznim područjima koji su djelovali kako unutar tako i izvan sustava – izrađen je dokumenat naslova

PARADIGM ULTIMATE FINDINGS & CONCLUSIONS

a koji možete pročitati OVDJE .

Zaključci tog opsežnog dokumenta mogu se svesti u jednu rečenicu – sustav u kojem živimo prekoračio je granicu bez povratka te nezaustavljivo srlja u propast i ne može se ništa učiniti kako bi se sustav sanirao ili popravio.

Donešena je jedina moguća odluka – sustav kao takav mora biti ukinut i poništen.

Uslijedila je dugotrajna pravna procedura koja je za posljedicu imala zakonito poništenje korumpiranog i nepopravljivog sustava.

Gore spomenuti događaj jest javna objava dokumenata kojima je sustav zakonito poništen a koje su kreirali, valjano i propisno urudžbirali kroz seriju vrlo kompliciranih pravnih procedura u planetarni zakon poznatiji kao Uniform Commercial Code (UCC – za više informacija pogledati pod Učionica) hrabri i odlučni muškarci i žene – stručnjaci u tom području okupljeni u The One People’s Public Trust 1776 (OPPT) – a u korist i na dobrobit svih žitelja naše planete.

Spomenuta dokumentacija kaže – zakonski je ukinuto – poništeno – prestalo postojati – 194 svjetskih vlada, centralne banke, poslovne banke, UN, BIS, policija, sudovi, korporacije – zapravo svi sustavi koji su temeljeni na sustavu kontrole – financijske, pravne, gospodarske, političke, vojne – a koji su po definiciji – robovlasnički sustavi kontrole koji svojataju pravo nad suverenitetom svakog ljudskog bića pojedinačno.

Svjesni smo da ova informacija može biti vrlo teška za shvaćanje i prihvaćanje ljudima koji mnogo godina žive pod iznimnim pritiskom sustava, često se boreći za golo preživljavanje te da su mnogi u psihološkom stanju depresije i beznađa ne vjerujući da se išta može promijeniti.

Spomenuti sustavi kontrole sada funkcioniraju isključivo zbog fizikalnog zakona inercije.

VALJANO URUDŽBIRANA I NEOSPORENA UCC dokumentacija OPPT-a znači da se pravni poredak promijenio u korist sviju nas. Na nama, svakome ponaosob, jest zadaća da ga oživotvorimo ukoliko takvu odluku donesemo.

Stisak medijske blokade i dalje ne popušta. Ove informacije teško dopiru do ljudi.

Zbog toga smo odlučili ponuditi platformu uz pomoć koje ljudi mogu sami istražiti pozadinu i značaj OPPT-a te donijeti racionalnu odluku o tome što će ČINITI i što JESU u novome svijetu koji nezaustavljivo hrli prema našoj svijesti – svijetu istinske slobode i odgovornosti.

Istražite našu stranicu i saznajte više.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s