Učionica

ZA SADA IMAMO OBJAVLJENO 5 TEMA

TEMA 1

Kako nastaje novac? Razumijevanje ove teme je vrlo značajno za svako ljudsko biće. Upitajte sami sebe ovo jednostavno pitanje prije nego pogledate ovaj isječak iz filma Zeitgeist i saznat ćete da odgovor na to pitanje – ako već niste proučavali ovaj fenomen – i nije baš ono što ste mislili.

TEMA 2

Možda niste znali da i Vi imate svoga Čovjeka od slame, pravnu fikciju stvorenu da iz Vas iscijedi novac. Upoznajte ga u ovom kratkom videu:

TEMA 3

Što se događa iza zidova banaka i kartičnih kuća? Svakako pogledajte ovaj odličan i cjelovit prikaz malih bankarskih tajni – za sada samo na engleskom jeziku. Radimo na prevođenju i podnaslovima za ovaj video:

TEMA 4

UCC – Uniform Commercial Code sam po sebi nije niti dobar niti loš. Takav je kakav jest, dizajniran kako bi se svjetskom trgovinom moglo upravljati što jednostavnije.

Međutim, UCC se ne uči u školi. Možda ste završili ekonomski ili pravni fakultet a ne znate da postoji nešto što se zove UCC. Zašto je tome tako? Zato, što je UCC zakon koji, između ostaloga, omogućava kontrolu i korist od rada drugih ljudskih bića. Omogućava ovrhe i pljenidbu imovine i banke koriste UCC proceduru kada to čine – ali Vam to ne kažu.

Većina ljudi je potpuno nesvjesna postojanja i značenja UCC-a jer da jesu – mogli bi koristiti iste protokole za zaštitu sebe i svoje imovine od banaka i drugih entiteta koji pokušavaju na njihovom radu zgrnuti što je više moguće bogatstva za svoje gospodare.

UCC je – između ostaloga – iskorišten kao žetveni alat koji se koristi za kontrolu i prikupljanje stvarne vrijednosti stvorene energijom ljudskog rada.

OPPT je isti taj UCC upotrijebio kako bi oslobodio ljudska bića od nametnutog jarma kojeg ne vidimo, ali ga zato svi mi dobro osjećamo na vlastitoj koži.

Kratak video o UCC-u pogledajte ovdje:

 

TEMA 5

OBAVIJEST IZ ULJUDNOSTI

Svaki dan idete na posao. Plaćate PDV. Svijet se i dalje vrti. Ne znate ništa o OPPT-u. Ne znate ništa o tome da možda radite za tvrtku koja pred zakonom više ne postoji.

Kako biste i mogli znati? Nitko Vam nije rekao a i na dnevniku o tome nema ništa, ništa niti u novinama ne piše o tome. A i dalje (možda) dobivate plaću za svoj rad, vidite Vašeg šefa u novom autu, sve je užurbano i živo te kako biste uopće mogli i pomisliti da zgrada u kojoj radite sa svojim kolegama predstavlja samo adresu NEPOSTOJEĆE tvrtke.

Možda ćete jednog dana od nekoga dobiti OBAVIJEST IZ ULJUDNOSTI. Ako mislite da radite za banku ili za neku od navodnih državnih institucija, šanse za to su Vam prilično dobre.

Taj dokumenat ima svrhu da Vas valjano obavijesti o novonastalim pravnim okolnostima i da Vas valjano obavijesti da djelujete pod punom osobnom odgovornošću i da Vam valjano ponudi uvjete pod kojim možete odabrati nastavak interakcije s onime tko Vam je poslao tu obavijest.

Imate li Vi, pod Vašim imenom i prezimenom valjan ugovorni odnos s onime tko Vam je poslao obavijest?

NE.

Ima li tvrtka za koju mislite da radite valjan ugovorni odnos s onime tko Vam je poslao obavijest?

NE. TA TVRTKA VIŠE NE POSTOJI I SVI PROŠLI I BUDUĆI UGOVORI S TOM TVRTKOM SU NIŠTAVNI.

Dakle – na Vama je da odlučite jeste li spremni svoju vlastitu imovinu staviti na stol ako nastavite interakciju s onime tko Vam je obavijest poslao.

Nemajte nikakove sumnje da je Ugovorni odnos koji Vam je ponuđen u obavijesti valjan i provediv. Mogli biste ostati bez svega što posjedujete.

Dobro promislite koji će Vaš slijedeći korak biti.

Također – ukoliko ste Vi ti koji šaljete OBAVIJEST IZ ULJUDNOSTI, znajte da je to alat koji – ako tako odlučite – koristite pod Vašom punom osobnom odgovornošću.

OBAVIJEST IZ ULJUDNOSTI možete skinuti OVDJE .

Uputstva za uporabu OBAVIJESTI IZ ULJUDNOSTI sa detaljnjim pojašnjenjima možete skinuti OVDJE .

Oglasi

3 odgovora na Učionica

 1. akismet-841053d40ac5936806e15ac6cd5ea95d napisao:

  This is brilliant, very informative and constructive. Keep it up people, we are the change, and we will take back our freedom! Namaste

 2. Goran Makvić napisao:

  ❤ Power to the People!!!

 3. RonMamita napisao:

  ♥Thank you for your great efforts in sharing creativity and information with all of the world!
  “Free people don’t want to be governed from the left, right, or center;
  free people want to govern themselves”
  WE are People of Earth!
  Neka ljubav i mir
  LOVE and Peace

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s