Kontakt

 

Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, koja možda budete imali pri čitanju naših tekstova.

oppthrvatska@gmail.com

Oglasi

5 odgovora na Kontakt

  1. Damir napisao:

    Dragi moji ,dobri ste.Osječam da ulazimo u vremena raskrinkavanja i sloma djelovanja zla (modernog robstva i kolonijalizma), samo nisam spoznao ništa dovoljno “opipljivog” da bi svoj osječaj potvrdio u praksi, sve dok nisam nabasao na vašu stranicu. Djelujete mi pomalo poput ekipe iz p.pokreta, samo što ste puno praktičniji i u analizi i manirima sustava kojeg, hvala Bogu, javno razkrinkavate i ogoljujete. Ekipa iz PP-a ima dobru teoriju za dan poslije, ali prvo moramo proći dio puta kojeg vi jako dobro odrađujete. Moramo skinuti cara do gole kože kako bi to vidio i najveći sljepac. Za vašu promociju ću se potrudit i putem letaka. Sretno i bez straha. Bog s vama. Damir

  2. Damir napisao:

    Molim Zvonka da nam , ipak, objasni ulogu zastave EU pokraj zastave RH? Jako sam znatiželjan i nekako naslučujem poučan odgovor. Pohvale za prethodnu prezentaciju.

  3. Damir napisao:

    Nemojmo zaboravit da državne i bankarske institucije imaju obaveze prema klijentima ili narodu,jer svi mi smo nekako uvučeni i njihove sustave. Znači li to, da poništenja iz 2012. g. o kojima govorite, automatski omogućuju dotičnim bankarskim i državnim sustavima da svoje obaveze prema klijentima dovedu u pitanje u datom trenutku, jer kako kažete, oni pravno nepostoje, a nešto što ne postoji ne može ispunjavati svoje obaveze? Pozdrav..

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s