Pitanje čitatelja – Zašto FED nije u Dun&Bradstreet bazi podataka?

Dwayne – hvala na pitanju!

FEDERAL RESERVE SYSTEM-001959410

Kao što vidite, ipak se nalazi u njihovoj bazi podataka i naravno ima svoj D-U-N-S broj kao i sve ostale tvrtke, uključivo ali ne ograničavajući se i na tvrtku REPUBLIKA HRVATSKA.

Također bismo Vama i ostalim čitateljima željeli reći da na neka pitanja ne možemo sa potpunom sigurnošću odgovoriti, jer nemamo baš u svim ”vladajućim” krugovima svoje ljude koji bi nam mogli dati istinit odgovor na sva naša pitanja.

Poštovani Dwayne: ukoliko Vi ili ostali koji pratite naše stranice imate prijatelje, poznanike ili čak rođake u tim ”vladajućim” krugovima, svakako bismo Vas zamolili da ih potaknete da s istraživačkim timom OPPT Hrvatska podijele skrivene informacije, spise i dokumente kako bismo iste iznijeli na svjetlost dana svima na uvid.

Također i Vas koji imate pristup takvim informacijama a nalazite se u ”vladajućim” krugovima ili institucijama, pozivamo da nam se javite ukoliko imate pristup informacijama ili dokumentima koji otkrivaju istinu i pravu prirodu ”vladajućih”.

RADO ĆEMO IH OBJAVITI NA NAŠIM STRANICAMA ČIM PROVJERIMO NJIHOVU VJERODOSTOJNOST.

Posebno nas zanima informacija gdje je registrirana REPUBLIKA HRVATSKA i tko joj je vlasnik, pa bismo voljeli da nam se dostave osnivački akti te tvrtke (može i kopija) gdje se te informacije nalaze, crno na bijelom. Možete ih nam poslati i anonimno jer shvaćamo Vaš položaj, posebno ako ste na položaju kao ”predsjednik” ili ”ministar” – i budite uvjereni da ćemo Vaš identitet zaštititi.

Hvala!

Istraživački tim OPPT Hrvatska

 

 

Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s