EKSKLUZIVNO – kako osporiti nadležnost suda?

VAŽNO – ukoliko ste spremni prihvatiti potpunu vlastitu odgovornost za sve što bi moglo proizaći kao posljedica čitanja ovog članka i svega ostaloga što je objavljeno na ovoj edukativnoj platformi – molimo čitajte dalje, ako ne, napustite ovu stranicu.

Kreirali smo predložak pisma, kojim se osporava nadležnost suda nad živim čovjekom.

Pismo je nastalo izvornom hrvatskom inicijativom, zatim je unaprijeđeno irskom pameću i naposljetku ga je editirao i usavršio pravnik, koji je 20 godina služio ljude u hrvatskom odvjetništvu i sudstvu, da bi se prije 10-ak godina odlučio iz toga časno povući, vrativši iskaznicu odvjetničke komore.

Napominjemo da korištenje ovakvog pisma zahtijeva potpunu svijest o tome tko čovjek jest a također i popriličnu količinu znanja. Svi potrebni podaci o tome, nalaze se na našoj edukativnoj platformi – pa predlažemo da je istražite uzduž i poprijeko – i jedina potrebna sredstva za usvajanje tog znanja su vrijeme i zdrav razum.

Pravnik koji je nam je pružio veliku pomoć u kreaciji ovog pisma, napomenuo je da ovo pismo ne samo da izaziva nadležnost suda – VEĆ I DOKAZUJE DA SUD NADLEŽNOST NAD ŽIVIM ČOVJEKOM

NEMA!

Trenutno se tri ovakva pisma nalaze na sudovima raznih, takozvanih nadležnosti i niti jedno od njih do danas nije osporeno, niti na jedno nije stigao odgovor, što znači da su potpuno svjesni da ga osporiti ne mogu.

Ipak – ne možemo tvrditi da oni koji su ovakva pisma sudu poslali, tamo neće morati obrazložiti što su zapravo napisali, uz pomoć znanja i istine, kojima će u takovom slučaju razotkriti pravu prirodu sudskog sustava.

Svakako treba nekoliko riječi reći i o duhovnom aspektu ovakvog pisma. Ono će pomoći svima koji djeluju s pozicije ISTINE, no onima koji su počinili bilo kakvu štetu živom ljudskom biću ili njegovoj imovini – ne.

Stoga bi svatko tko odluči ovakvo pismo koristiti, trebao pogledati u svoje srce i dušu prije nego ga pošalje sudu i upitati sam sebe – JESAM LI U ISTINI?

U nastavku je predložak pisma kao .jpg slika, a originalni predložak pisma u .pdf formatu možete skinuti OVDJE .

Pismo se ovjerava otiskom palca desne ruke (štambilj) u crvenoj tinti, i potpisom preko dijela štambilja plavom ili ljubičastom bojom.

Predložak pisma za osporavanje nadležnosti suda 2_str_1

Predložak pisma za osporavanje nadležnosti suda 2_str_2

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

3 odgovora na EKSKLUZIVNO – kako osporiti nadležnost suda?

  1. Povratni ping: Hrbrost i istina se isplate | OPPT Hrvatska

  2. Povratni ping: Hrabrost i istina se isplate | OPPT HrvatskaOPPT Hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s