Korporativno ustrojstvo Hrvatske

Mnogi od Vas pročitali su naš dokumenat Republika Hrvatska d.o.o. koji nedvojbeno dokazuje da je naša domovina pretvorena u korporaciju i da su svi dijelovi onoga za što smo vjerovali da su zakonite institucije vlasti, od prvog do zadnjeg – korporacije – te da sama ta činjenica znači da su nam zatajene vitalne informacije koje su neophodne svakome tko živi na području naše domovine da odluči želi li imati posla s tim korporativnim entitetima – ili ne želi.

Pred Vama je još jedan istraživački poduhvat volontera OPPT Hrvatska koji razotkriva dio slagalice robovlasničkog sustava u koji smo uvučeni bez našeg znanja i pristanka.

Što smo otkrili pročitajte u nastavku članka a originalni dokumenat u PDF formatu možete skinuti OVDJE .

Veleposlanstva_generalni-konzulati_RHVeleposlanstva_generalni-konzulati_RH2Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH3Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH4Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH5Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH6Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH7Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH8Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH9Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH10Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH11Veleposlanstva_generalni-konzulati_RH12

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s