Tvrtke se pretvaraju da su zakonite institucije vlasti

Jasno i glasno smo više puta rekli da nam je domovina pretvorena u najobičniju tvrtku s ograničenom odgovornošću što smo naposlijetku i dokazali opsežnom istragom i izradom dokumenta REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o. .

Mnogim člancima koje smo napisali dodatno smo potkrijepili ovu tvrdnju i otvorili Vam mogućnost da sami istražite da li je to ISTINA ili Vas i mi lažemo.

Jednako kao i mi, tako i mnogi ljudi širom svijeta iste stvari otkrivaju o svojim navodnim zakonitim institucijama vlasti. U nastavku ovog članka je transkript emisije iz Njemačke preveden na hrvatski jezik koji nam otkriva dodatne informacije o načinu na koji smo bez našeg znanja i pristanka pretvoreni u nečije vlasništvo.

Hoćemo li nakon ovih informacija odlučiti da i dalje ostanemo nečije vlasništvo ili nećemo, za svakoga od nas je individualna odluka. Predlažem (po ne znam koji puta) da proučite ponuđene informacije na našoj stranici, pročešljajte je uzduž i poprijeko, budite skeptični kod proučavanja i počnite proučavanje s pretpostavkom da lažemo, proučite arhivu naših članaka od travnja do danas, poslušajte naše radio emisije, proučite naš rad koji je i sve nas volontere OPPT Hrvatska suradnje  koji smo svoje vrijeme i energiju uložili u stvaranje ove naše i Vaše edukativne platforme s vremenom oplemenio novim znanjima i razumijevanjem o tome tko mi, ljudska bića, zapravo

JESMO.

Transkript emisije možete pročitati ili skinuti klikom na PDF ikonu.

Plavi-PDF-download-button

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Tvrtke se pretvaraju da su zakonite institucije vlasti

  1. Damir napisao:

    Danke Deutschland, naravno i svima vama koji pronalazite, prevodite i distribuirate. Lijep pozdrav.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s