Sat Istine 1 download

Prva internet radio emisija u produkciji OPPT Hrvatska i Radio Liberuma Sat Istine dostupna je za slušanje ili download

OVDJE

Svakako preporučamo poslušati ovu interaktivnu emisiju koja Vam može olakšati snalaženje u moru informacija koje smo objavili na našoj stranici.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Sat Istine 1 download

 1. Niara napisao:

  Jako lijepo objašnjeno, samo nastavite.
  Imala bih primjedbu u vezi “sami smo krivi”. Nema krivice ako niste upoznati sa svim pozadinskim događajima, informacijama, skrivenim planovima – jer tada djelujete u “dobroj namjeri”, a ne s predumišljajem.
  Protivno je ljudskoj prirodi, da od samog početka u sve sumnja i drugim ljudima pripisuje zle namjere – ima i takvih ljudi, međutim biće koje kroz njih tada djeluje, nije naše čisto božansko biće, koje je ljubav – nego sjećanje na povrede, manipulaciju, nasilje, ratove, izrabljivanje, zloupotrebu, mučenje, pokoravanje, ubijanje, (popis je dug) koje su ostavile tragove u našoj (pod)svijesti i kada se npr. nađemo u nekoj sličnoj situaciji, podsvijest “prepoznaje” slične znakove i uključuje mehanizam “alarm! obrana”. U tom trenutku djelujemo nesvjesno, kao automat, potaknuti i vođeni tim sjećanjem na jednom doživljenu neugodu.
  Sigurno vam je poznato “neobično” ponašanje poznanika ili prijatelja (ili vlastito), kad kažete: “To nije bio on, takvog ga ne poznajem.”
  Zato po mojem mišljenju ne postoji “krivica” npr. u slučaju kada roditelji u bolnici potpisuju otpusnicu za “primitak djeteta” (ili sl.), jer da im je SVJESNO da u tom trenutku svojim potpisom predaju svoje vlastito dijete u nadležnost “države”, uvjerena sam da to ne bi napravili – ili pitajte sami svoje roditelje. Stoga nijedan čovjek koji nije o svim točkama nekog “ugovora” pravovaljano obaviješten, (kako ste i sami naveli) ne snosi nikakvu “KRIVICU”.
  Naravno tematika je kompleksna i ovo što sam ja ovdje navela, je samo mali, mali dio. Zanima me što ćete ispričati u slijedećoj emisiji.
  Lijepi pozdrav svima i svako dobro 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s