Najava – Sat Istine 1

Poštovani čitatelji,

18.06.2013. krećemo s emitiranjem vlastite internet radio emisije na http://www.radioliberum.com u terminu od 18:00 – 19:00 sati, svaki utorak.

Emisija se zove Sat Istine i baviti će se OPPT temama, ali i širom problematikom financijskog i pravnog karaktera i kroz interaktivno obrađivanje ovih zanimljivih tema nadamo se da ćemo uspjeti približiti ljudima istinu skrivenu iza djelovanja institucija prema nama kao i brojnih administrativnih procedura koje ljude dovode u nazavidan položaj zbog nedovoljne informiranosti.

Veliko hvala ekipi s Radio Liberuma što su nam otvorili dio svog medijskog prostora.

Posebno hvala Panteri i Nini koje su nas dva puta ugostile u vlastitoj emisiji Anđeo i Vrag koja se emitira svaku srijedu od 19:00 sati.

Kako je Radio Liberum potpuno nezavisan medij, također je jasno da se nalazi u nezavidnoj financijskoj situaciji. Troškove rada i emitiranja ova sjajna ekipa pojedinaca teško pokriva i mi iz OPPT Hrvatska suradnje odlučili smo pomoći Radio Liberumu kako bi oni mogli nastaviti svoj rad i u budućnosti.

Stoga imamo ponudu za zasnivanje Ugovornog odnosa s Vama koji čitate ovu najavu.

Svaki novčić koji predstavlja naše i Vaše prihvaćanje dolje navedene ponude ide ravno na žiro račun Radio Liberuma. Molimo da se za detalje oko uplate obratite direktno Radio Liberumu na slijedeći mail: radio.liberum@gmail.com uz subject maila SPONZORSTVO Sata Istine.

VAŽNO: pojedinci iz suradnje OPPT Hrvatska izričito odbijaju prihvatiti novac namijenjen funkcioniranju Radio Liberuma bilo u fizičkom, bilo u elektronskom obliku, a koji će biti uplaćen od strane sponzora (ili bilo koga drugoga) naše emisije Sat Istine na žiro račun Radio Liberuma.

A) Nudimo Glavno Sponzorstvo naše emisije Sat Istine koje možete zakupiti najviše za 3 emisije unaprijed, ili za svaku emisiju zasebno. Ukoliko bude više uplata za Glavno Sponzorstvo, prednost ima ona koja je uplaćena prva. Slijedeća uplata po redu za Glavno Sponzorstvo biti će realizirana nakon što odradimo naše obveze prema prvom Glavnom Sponzoru, i tako kronološkim redom dalje. Glavno Sponzorstvo nudimo po slijedećim cijenama:

1. 249,99 Kn po emisiji – u ovom slučaju, pročitati ćemo naziv Vaše poništene tvrtke* na početku i kraju emisije kao sponzora ili Vas kao pojedinca, ukoliko želite da Vašu poništenu tvrtku* ili Vaše ime spomenemo kao sponzora. U ovu cijenu ulazi i grafička prezentacija Vaše tvrtke na našem youtube kanalu na kojem ćemo objavljivati audio zapis emisije. Grafička prezentacija uključuje naziv Vaše poništene tvrtke* ili Vaše ime kao sponzora ukoliko želite da iste objavimo, veličinom fonta 12, objavljeno najduže 7 dana od dana emitiranja emisije i nadalje prisutno na našem youtube kanalu dok god isti bude aktivan.

2. 349,99 Kn po emisiji – u ovom slučaju, pročitati ćemo naziv Vaše poništene tvrtke* na početku i kraju emisije kao sponzora ili Vas kao pojedinca, ukoliko želite da Vašu poništenu tvrtku* ili Vaše ime spomenemo kao sponzora. U ovu cijenu ulazi i grafička prezentacija Vaše poništene tvrtke na našem youtube kanalu na kojem ćemo objavljivati audio zapis emisije. Grafička prezentacija uključuje naziv Vaše poništene tvrtke* ili Vaše ime kao sponzora ukoliko želite da iste objavimo, veličinom fonta 14, objavljeno najduže 5 dana od dana emitiranja emisije i nadalje prisutno na našem youtube kanalu dok god isti bude aktivan.

3. 449,99 Kn po emisiji – u ovom slučaju, pročitati ćemo naziv Vaše poništene tvrtke* na početku i kraju emisije kao sponzora ili Vas kao pojedinca, ukoliko želite da Vašu poništenu tvrtku* ili Vaše ime spomenemo kao sponzora. U ovu cijenu ulazi i grafička prezentacija Vaše poništene tvrtke na našem youtube kanalu na kojem ćemo objavljivati audio zapis emisije. Grafička prezentacija uključuje naziv i logotip Vaše poništene tvrtke* ukoliko nam logotip pošaljete u odgovarajućem grafičkom formatu, ili Vaše ime kao sponzora ukoliko želite da iste objavimo, veličinom fonta 16, objavljeno najduže 4 dana od dana emitiranja emisije i nadalje prisutno na našem youtube kanalu dok god isti bude aktivan.

B) Nudimo Malo Sponzorstvo svakome tko uplati najmanje 20,00 Kn po emisiji na račun Radio Liberuma. Vaše ime, ukoliko želite da ga navedemo, biti će objavljeno samo u grafičkom obliku fontom veličine 12 na kraju emisije na našem youtube kanalu i nadalje će tamo biti prisutno dok god isti bude aktivan.

C) Uplate koje će biti registrirane najkasnije 1 sat prije početka emisije smatrat će se uplatama za tu emisiju, na način opisan pod A) i B). Uplate pristigle nakon tog roka smatrat će uplatama za narednu emisiju.

D) Radio Liberum će nam prenijeti sve potrebne podatke a koji se tiču naših obveza prema sponzorima u razumnom vremenu koje ćemo definirati Usmenim Ugovorom s njima, kako bismo bili u mogućnosti ispuniti naše obveze prema sponzorima.

E) Odredbe ove ponude važe dok javno ne povučemo istu, ukoliko iz bilo kojeg razloga smatramo da to treba učiniti. Ukoliko dođe do povlačenja ove ponude, prethodno prihvaćene obveze s naše strane biti će ispoštovane do kraja ili će uplaćeni novac biti vraćen sponzorima.

*Bez panike – Vaša tvrtka, iako ne postoji više pred zakonom, pred njim ne postoji zato što je bila registrirana kod entiteta (Najčešće neki Trgovački sud) a koji je poništen zbog podržavanja robovlasništva, korištenjem i provođenjem privatnih novčarskih sustava. Dakle – najlakše je to opisati načinom da je poništena kao franšiza.

Ukratko – pozivamo Vas da u okviru Vaših mogućnosti pomognete Radio Liberumu da nastavi nesmetano emitirati istinu u medijski prostor Hrvatske.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito i označen sa , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s