Otvaraju se nova vrata

Ovo pismo je među nama koji surađujemo na projektu OPPT Hrvatska izazvalo šok i nevjericu, koji su u nama uzburkali emocije i donijeli nam tugu…

Dobili smo dopuštenje da pismo objavimo u cijelosti i možete ga pročitati klikom na ikonu:pdf-icon2

Ali ipak, ubrzo je tugu zamijenio mir i prihvaćanje da nas naša vrijedna sestra napušta jer je kroz suradnju s nama ostvarila što je osjećala da treba ostvariti i da svoj životni put nastavlja u novim pravcima, hrabro koračajući ususret prema novim izazovima koji je na tom putu čekaju, putu razvoja same sebe kao ljudskoga bića.

Ona je ta koja je kreirala dokumenat REPUBLIKA HRVATSKA d.o.o., dokumenat od neprocjenjive važnosti za razumijevanje svijeta koji nas okružuje i za razumijevanje dubine i složenosti velike obmane hrvatskoga naroda od strane takozvane političke elite.

Martina – od srca ti želimo sretan put!

OPPT Hrvatska

 

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Općenito. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Jedan odgovor na Otvaraju se nova vrata

  1. Damir napisao:

    Ne znam, imamo li pravo znati razlog Martininog povlačenja iz aktivnosti u osvješćivanju i izbavljanju iz dužničkog ropstva na temelju OPPT dokumentacije, ali znam da joj trebamo biti posebno zahvalni na dosad učinjenom. Osječam da u njoj leže veliki potencijali na ovu temu i stoga žalim zbog njezine odluke, ali se istovremeno nadam da neće nestati bez traga i da će nas u dogledno vrijeme iznenadit svojim izranjanjem iz dubina i prezentacijom novih spoznaja na dobrobit sveokupnog čovječanstva. Hvala ti i Bog s tobom, Martina!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s